Nieuws
Boeklancering Dutch Mountains

De geschiedenis van de Nederlandse platenindustrie schrijf je niet zomaar 1-2-3. Muziekliefhebber en journalist Peter Voskuil dook in deze wereld en heeft de afgelopen vijf jaar als een gek gewerkt aan dit onderwerp. Overal haalde hij de meest mooie verhalen en beelden op. Het boek ‘Dutch Mountains’ is hiervan het eindresultaat. Een prachtig vormgegeven boek vol verhalen en unieke beelden.

Het boek is hét ultieme standaardwerk over de Nederlandse platenindustrie. Hoe werkte een platenmaatschappij eigenlijk? Wie waren de pioniers? Wat maakt van het ene nummer wel een hit en het andere niet? Insiders van platendirecteurs tot studiotechnici vertellen openhartig over hun bijzondere vakgebied. De verhalen worden ondersteund door leuke weetjes en feiten en uniek beeldmateriaal afkomstig uit verschillende archieven en privécollecties.

‘Dutch Mountains’ is echt een musthave voor iedere muziekliefhebber! Een cadeau om te krijgen. Een feest om te geven. Binnenkort komt het boek op de markt, maar je kunt ‘m al bestellen via: https://dutchmountains.jea.nl/

Certificatenregen bij JEA

Landelijke primeur

Kwaliteit, security en duurzaamheid hoog in het vaandel bij JEA

Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) heeft als eerste bedrijf in Nederland het felbegeerde SMSi 2013 certificaat binnengesleept. SMSi – ook wel het ‘ECHT’-certificaat genoemd – staat voor Security Management System & informationsecurity. Het garandeert klanten dat alle producten en diensten van JEA met uiterste zorgvuldigheid op strikt vertrouwelijke wijze tot stand komen.

De afgelopen periode regende het sowieso certificaten bij JEA. Parallel aan het SMSi traject werd ook het certificatietraject voor de nieuwe ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 met succes afgerond.

Het ISO 9001 certificaat verzekert klanten van JEA dat kwaliteitsborging van processen op het allerhoogste niveau staat waarbij het ISO 14001 certificaat aantoont dat dit ook nog eens volgens de strengste milieueisen is vervaardigd.

Binnen JEA staat kwaliteit, security en duurzaamheid dan al jarenlang hoog in het vaandel, met het binnen halen van deze nieuwe certificaten is een duidelijke trend gezet en behoort JEA tot de kopgroep van Nederlandse bedrijven die als eersten volgens deze nieuwe standaarden zijn gaan werken.

JEA ziet het binnenhalen van deze certificeringen slechts als een eerste stap. Het bedrijf streeft naar continue verbetering van alle processen en bedrijfsprestaties, zowel binnen JEA zelf als bij de ketenpartners.

“Het ontplooien van onze activiteiten op dit gebied stopt hier niet mee, maar begint hier juist”, zegt directeur a.i. Gert Dral. “In alles wat wij doen staat de klant centraal.”

Wij creëren originele communicatiemiddelen van papier die onze klanten ondersteunen bij het succesvol bereiken van hun doelstellingen.