FMCG

Het ontwerp en de productie van promoties (premiums) en informatie booklets rondom Fast Moving Consumer Goods (FMCG) behoren tot een van de belangrijkste specialiteiten van Joh. Enschedé Amsterdam (JEA). Met trots kunnen we bekende internationale A-merken tot onze klanten rekenen.

Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om innovatieve producten aan te bieden, die voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan het produceren van food safety producten. De mogelijkheden hierin zijn bijna eindeloos.

JEA levert producten die zowel on- als in-pack gebruikt worden, automatisch worden ingestoken (Propack Applicator) of direct op de verpakking worden aangebracht. Onze producten worden uitvoerig getest waarbij wij nauw samenwerken met uw eigen productie- en kwaliteitsafdelingen. Hierdoor wordt het product precies aangepast aan uw wensen, waarbij we uiteraard altijd aansluiten bij de vereiste hygiëne richtlijnen.

Kortom, voor voedselveilige producten waarbij uw promotie in het oog springt bent u bij ons aan het juiste adres.

Propack applicator

Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) is de Europees distributeur van Propack applicators voor In- & On-Pack handling in de voedingsmiddelenindustrie. Hiermee levert JEA een totaalproduct waarbij u zowel voor de kwaliteit van het product, alsook voor de afwerking van het product op of in uw verpakking slechts één aanspreekpunt heeft.

Propack applicators zijn robuuste en degelijke professionele frictiefeeders die onder de moeilijkste omstandigheden uiterst betrouwbaar en snel informatieve bijsluiters, inserts, tradingcards of overeenkomstige producten opleggen, inleggen, opplakken of inschieten. Propack applicators leveren een constant niveau wat – vanzelfsprekend – van groot belang is voor de lijnefficiency/runability bij onze eigen productielijnen en bij die van onze opdrachtgevers.

Propack applicators hebben zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen bij productielijnen van o.a. Nestlé, Lorenz Bahlsen Snacks, Frico, Van Dijk Food en Yves Rocher. 

Propack

Propack applicators zijn handzaam en mobiel wat ze flexibel inzetbaar maakt.

Bij JEA kunt u terecht voor zowel koop van deze professionele feeders, als voor verhuur.

Bel ons voor meer informatie!

Proces

Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) werkt vanuit een combinatie van haar eigen ideeën en de ideeën die worden aangedragen door haar partners. Zo kunnen doelstellingen gerealiseerd worden en wordt aan wederzijdse verwachtingen voldaan. Voordat wij u een aanbod doen vindt eerst onderzoek plaats naar de technische specificaties passend binnen uw wensen en onze mogelijkheden, om zo tot het beste advies en voorstel te kunnen komen. De mogelijkheden zullen uitvoerig getest worden door middel van productietesten. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van representatieve modellen die een realistisch beeld geven van uw specificaties en wensen.
 
JEA voert tijdens productie diverse testen en controles uit om een hoogwaardig kwalitatief product te kunnen waarborgen. Dit alles gebeurt in een voedselveilige omgeving, zodat ook de hygiëne en kwaliteit van uw eigen product niet in gevaar komt. Vanzelfsprekend wordt altijd rekening gehouden met nationale en internationale wet- en regelgeving.
 
In de offerte die wij u aanbieden vindt u naast de prijs een gedetailleerde productspecificatie en uitgewerkte productieplanning. JEA zorgt ervoor dat de producten voldoen aan uw specifieke eisen, en aan de eisen die voortvloeien uit de lokale en internationale wet- en regelgeving. Tijdens realisatie wordt de kwaliteit gewaarborgd door controlesystemen die veelal zelf door JEA zijn ontwikkeld en regelmatig worden nagelopen. Hiermee bent u van eenzelfde hoogstaande kwaliteit verzekerd – van begin tot eind.

Referenties

FMCG_references

Food safety drukwerk

Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) levert een groot deel van haar productie aan de voedingsmiddelenindustrie in Europa. Met als speerpunt: informatie booklets en 2D premiums voor Fast Moving Consumer Goods sector gerichte A-merken.

Elke opdracht voor de voedingsindustrie stelt hoge eisen aan de producent. En als ervaren specialist op dit gebied toont JEA hier haar meerwaarde. Door onze brede kennis van de verwerkingsprocessen bij onze opdrachtgevers leveren wij een kwalitatief hoogwaardig product dat probleemloos verwerkbaar is op iedere vul- of productielijn.

Met het nieuwe FSSC 22000-certificaat voldoet JEA aan de aller strengste eisen voor hygiëne in zijn druk- en afwerkingsprocessen. De toekenning door Lloyd’s Register maakt dat JEA nu officieel tot de wereldwijde top in voedselveiligheid behoort.