Over ons

Joh. Enschedé Amsterdam (JEA), ontstaan in 1819 te Amsterdam en afstammend van Joh. Enschedé & Zn (1703), is één van de oudste commerciële speciaal drukkerijen in Nederland. JEA is al bijna 200 jaar succesvol actief in Amsterdam, waarbij ethisch zaken doen en duurzaam ondernemen, de basis vormen voor lange termijn relaties met klanten, leveranciers en medewerkers.

Met belangrijkste speerpunten innovatie en een hoog grafisch kennisniveau, is JEA in de laatste decennia uitgegroeid tot een bedrijf dat actief inspeelt op veranderingen. De sterke toename van digitale informatie en additionele dienstverlening maken de wereld kleiner.

Onze visie: Door de digitale revolutie ontstaan andere vormen van print. Producten worden verrijkt met nieuwe technologieën en interactieve functies die zowel door de consument als de industrie worden gebruikt.

JEA speelt hier dynamisch op in. Door blijvend te investeren in kennis- en productontwikkeling bieden wij innovatieve en onderscheidende print-productconcepten aan al haar opdrachtgevers.

Het is onze missie een toonaangevende partner te zijn in het bedenken, ontwikkelen en produceren van vernieuwende print-productconcepten voor de nichemarkten Security, Fast Moving Consumer Goods, Retail en Compact Media (www.booqi.nl) markt binnen Europa.