Aktepapier

Joh Enschedé Amsterdam (JEA) de enige echte producent van het notarieel aktepapier!

Ons aanbod aktepapier vindt u op www.aktepapier.nl
of via het Notarisnet van de KNB.

Het enige echte aktepapier dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van beschrijfbaarheid, hechting van toners, inkten, droging en verwerking in de vouw- en couverteermachines. U heeft keuze uit 78, 90 en 108 grams papier. De uitstraling is perfect, de kwaliteit onberispelijk.

Voordelen en eigenschappen van het aktepapier die er toe doen:

  • Alleen JEA levert het vertrouwde Classic-line akte papier dat volledig voldoet aan alle eisen van de KNB.
  • JEA is de producent van het aktepapier dus u koopt direct bij de bron en niet via de tussenhandel. Hierdoor heeft u gegarandeerd de beste prijs. (Laagste prijsgarantie!)
  • Kwalitatief is het papier van JEA veruit het beste in zijn soort. Door het hoge katoengehalte en toevoeging van loofhout kenmerkt het papier zich door een unieke beschrijfbaarheid voor vulpennen (5 volgens NEN 3306:1987) en een unieke zachtheid voor het zetten van de perfecte droogstempel in de akte.
  • Het aktepapier van JEA is hoogwaardig afdrukpapier. Ontwikkeld en getest voor gebruik op verschillende digitale bureau- en productieprinters, laserprinter zwart/wit en laserprinters kleur. De Relatieve Vochtigheid van het papier is hierop afgestemd en staat garant voor een storingsvrije doorloop van het papier.
  • Het aktepapier bevat een sulfaatbuffer voor een verminderde zuurgraad en kent mede hierdoor -als enige in zijn soort- een houdbaarheid van meer dan 300 jaar!
Kantoorartikelen

Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) biedt notarissen naast Aktepapier een uitgebreid aanbod aan notaris- en kantoorartikelen. In samenspraak en in nauwe samenwerking met zowel notarissen als de KNB is de gepresenteerde selectie tot stand gekomen. Door deze combinatie van benodigdheden die wij rechtstreeks vanuit onze webshop mogen verkopen kunnen wij bijzonder scherpe prijzen bieden.

Ontdek ons assortiment via www.aktepapier.nl of het Notarisnet van de KNB. Wilt u liever een catalogus per post ontvangen? Geen probleem, bel direct met 020-58 58 692 en wij sturen u onze catalogus in BooQi vorm toe.

kantoorartikelen

Voor telefonische bestellingen of vragen kunt u contact opnemen met:
tel. 020-58 58 692, email: aktepapier@jea.nl