Security

Een van de specialiteiten van Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) is beveiligd drukwerk. JEA heeft de expertise en de mogelijkheden volledig in eigen huis: aktepapier, gemeentelijk beveiligd papier, vergunningen, diploma’s, certificaten, krasloten, giftcards, vouchers, consumptiebonnen, toegangsbewijzen, verkiezingsstembiljetten en consumentenacties met prijswinnaars.

Als SMSi (Security Management System & informationsecurity) gecertificeerd bedrijf kunt u rekenen op een goed beveiligd productieproces en afhandeling. Het spreekt vanzelf dat hierbij geheimhouding rondom uw productie in het gehele traject is gewaarborgd.

Wat de security print van JEA echt tot een exclusief hoogstandje maakt, is het gespecialiseerde personeel dat van A tot Z betrokken is bij de totstandkoming van uw product. Dankzij de ruime kennis van materialen en druktechnieken, gecombineerd met onze – vaak zelf ontwikkelde – beveiligingskenmerken, weten onze security print specialisten uw wensen op de juiste, vertrouwelijke wijze te verwezenlijken.

Heeft u beveiligd of vertrouwelijk drukwerk nodig? Neem dan contact met ons op zodat we samen met u de ideeën tot uitvoering kunnen brengen.

Diploma’s

Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) maakt voor veel onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten optimaal beveiligde getuigschriften. Het gaat hierbij om diploma’s, cijferlijsten en afstudeerbewijzen die worden geproduceerd volgens de laatste eisen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zowel eerste- als tweedelijns beveiligingskenmerken zijn ons bekend: JEA maakt het allemaal.

De specialisten van JEA Diplomaservices helpen u graag met het inpassen van de veiligheidskenmerken in uw ontwerp of het adviseren hierover aan uw eigen ontwerper. Uiteraard vergeten wij de verdere procedure rondom uw beveiligde documenten niet: JEA coördineert zelf de verspreiding, het op voorraad houden, het decentraal bestellen en de beveiligde logistiek rondom uw diploma’s of waarde documenten zodat ook deze zorg volledig voor u uit handen wordt genomen.

Menno Jongejans
Tel.: +31 (0)6 5154 8225
E-mail: m.jongejans@jea.nl

Klik hier voor de online brochure Diploma Services

Of klik op het plaatje hiernaast om de video te bekijken.

Verkiezings drukwerk

Stempassen, stembiljetten, kiezerspassen, vervangende stempassen, kandidatenlijsten, turflijsten, toelichtingen, checklist en proces-verbaal: een talrijke opsomming van het verkiezingsdrukwerk dat Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) al vele jaren voor grote en middelgrote gemeenten verzorgt. In een relatief kort tijdbestek vindt de opmaak van stembiljetten en kandidatenlijsten plaats en 100% nauwkeurigheid is onder deze tijdsdruk een absolute vereiste. Voor de eigen DTP-studio van JEA is dit een logisch gegeven en u heeft de proeven ter beoordeling voor u het weet in huis, waarbij een interne controle door onze eigen corrector reeds is uitgevoerd.

In een vertrouwde omgeving worden de stempassen door ervaren operators verwerkt. JEA is namelijk een van de weinige drukkerijen in Nederland ‘SMSi gecertificeerd’: het keurmerk voor drukkerijen die waardedocumenten mogen produceren. Kortom, uw GBA gegevens zijn in vertrouwde en deskundige handen.
JEA verzorgt het hele pakket verkiezingsdrukwerk van A tot Z. Ook de handige verkiezingsbox wordt speciaal voor uw stembureaus samengesteld en op tijd afgeleverd op ieder gewenste stemlocatie. Uiteraard maken wij graag voor u een offerte op maat.

Voor meer informatie en/of een offerte kunt u contact opnemen met onze specialist op het gebied van verkiezingsdrukwerk:

Menno Jongejans
Tel.: +31 (0)6 5154 8225
E-mail: m.jongejans@jea.nl

Aktepapier

Joh Enschedé Amsterdam (JEA) de enige echte producent van het notarieel aktepapier!

Ons aanbod aktepapier vindt u op www.aktepapier.nl
of via het Notarisnet van de KNB.

Het enige echte aktepapier dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van beschrijfbaarheid, hechting van toners, inkten, droging en verwerking in de vouw- en couverteermachines. U heeft keuze uit 78, 90 en 108 grams papier. De uitstraling is perfect, de kwaliteit onberispelijk.

Voordelen en eigenschappen van het aktepapier die er toe doen:

  • Alleen JEA levert het vertrouwde Classic-line akte papier dat volledig voldoet aan alle eisen van de KNB.
  • JEA is de producent van het aktepapier dus u koopt direct bij de bron en niet via de tussenhandel. Hierdoor heeft u gegarandeerd de beste prijs. (Laagste prijsgarantie!)
  • Kwalitatief is het papier van JEA veruit het beste in zijn soort. Door het hoge katoengehalte en toevoeging van loofhout kenmerkt het papier zich door een unieke beschrijfbaarheid voor vulpennen (5 volgens NEN 3306:1987) en een unieke zachtheid voor het zetten van de perfecte droogstempel in de akte.
  • Het aktepapier van JEA is hoogwaardig afdrukpapier. Ontwikkeld en getest voor gebruik op verschillende digitale bureau- en productieprinters, laserprinter zwart/wit en laserprinters kleur. De Relatieve Vochtigheid van het papier is hierop afgestemd en staat garant voor een storingsvrije doorloop van het papier.
  • Het aktepapier bevat een sulfaatbuffer voor een verminderde zuurgraad en kent mede hierdoor -als enige in zijn soort- een houdbaarheid van meer dan 300 jaar!