Special Products

Het verhogen van respons en mond-tot-mondreclame, dat is waar het bij Direct Mail om draait. De specialisten van Joh. Enschedé Amsterdam zijn op veel verschillende manieren in staat om extra waarde aan uw mailpack te geven. Of dit nu gebeurt met een QR-code of met pop-up kaarten, schuifkaarten, kraskaarten, crack & snap-kaarten of draaischijven: JEA heeft talrijke slimme en innovatieve ideeën waarmee u daadwerkelijk meerwaarde creëert.

We houden de kosten laag door de productie en afwerking volledig zelf te doen en door vervolgens de logistieke distributie zo efficiënt mogelijk te verzorgen. Dit alles gaat altijd in nauw overleg met u, met de mooiste ideeën en concepten als resultaat!

 

jea-front-perspective-rightmois-front-perspective-extragiro-front-perspective-left

Bekijk al onze Afwerkings mogelijkheden

Peel & reveal cards

 

Unieke Code

Kaarten, leaflets, folders voorzien van een unieke code. Hier is JEA sterk in. Met de modernste apparatuur worden nummerieke codes en QR-codes met hoge snelheid aangebracht.

UNIEKE CODES KUNNEN WORDEN AANGEBRACHT OP BIJNA AL ONZE PRODUCTEN EN CONCEPTEN!!

Codekaarten, -leaflets of -folders zijn effectief middel voor crossmediale campagnes. Ontvangers kunnen de unieke code invullen op een online omgeving (website, smartphone of tablet) en voorzien de uitgever hiermee van waardevolle content en leads. De respons op codekaarten kan significant verhoogd worden door de ontvanger van de code één of meerdere voordelen aan te bieden. Denk aan het winnen van een prijs, een aantrekkelijke korting, extra/meer producten of een ander voordeel. Wij helpen u graag met het uitwerken van een campagne! Bel onze specialisten voor advies 020 – 5858600

Unieke_codekaarten

BooQi's

 

Voor meer informatie: www.booqi.nl

Collector stickers

 

Booklets

 

Snap apart cards

 

Folding cards

 

Pop-up cards

 

Sliding cards