Account manager Food & Pharma
Ben jij degene die gaat meewerken om onze ambitieuze groei verder te realiseren? Dan ben jij onze nieuwe sales gedreven Accountmanager Food & Pharma.

Wie zijn wij?
Joh. Enschedé Amsterdam, of JEA, is een bekende naam binnen de drukkerijwereld. Wij doen alles net wat anders dan andere drukkerijen. Zo ken je ons misschien van de spaaracties bij de supermarkt met dierenkaartjes of voetbalstickers, of anders van de lotto formulieren of kraskaartjes. Maar de kans is ook groot dat jouw diploma bijvoorbeeld bij ons is gemaakt. Wij maken dus bijzondere dingen van papier en geloven sterk in papier in plaats van plastic. Ook weten we uit ervaring dat papier zal blijven bestaan. Juist als aanvulling op online. Wij vernieuwen, iedere keer opnieuw en dat al 200 jaar!

Wat ga je doen?
Het aantal opdrachten voor speciale producten en oplossingen vanuit FMCG en Pharma neemt sterk toe. Het is aan jou om deze groei verder vorm te geven, te versnellen en te realiseren.

Je kent de potentiele klanten door en door en hebt ruime sales ervaring in een B2B setting. Je bent een self-starter, naast een “farmer” ook een “hunter” en gericht op het behalen van resultaat. New Business is een onderdeel dat je ligt, je kunt nieuwe ideeën goed op potentiele klanten overbrengen.

Als strategisch sparringpartner voor onder andere category en/of productmanagement en marketeers, binnen de FMCG en Pharma sector ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet van innovatieve grafische productconcepten. Ook ben je in staat om op niveau onderhandelingen te voeren met de afdeling procurement en/of purchasing, Je zoekt en vindt nieuwe klanten en inspireert deze met onze innovatieve print product-concepten in- en onpack. Met passie en gedrevenheid help je je relaties vooruit en ervaar je hun succes als dat van jou.

Hierbij word je ondersteund door een team van interne specialisten op het gebied van creatie en techniek en een groot productieteam van professionele en toegewijde collega’s.
In deze uitdagende en afwisselende functie spelen enthousiasmeren, oplossingsgericht meedenken en overtuigingskracht een belangrijke rol.

Wat breng je mee?

 • Een hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar verkoopervaring met Key Accounts bij voorkeur in de grafische of in de verpakkingsindustrie.
 • Je hebt met/voor A merken of Pharma bedrijven gewerkt.
 • Aantoonbaar succesvol met acquisitie
 • Het is een pre als je met Salesforce hebt gewerkt.
 • Je beheerst naast de Nederlandse taal ook het Engels in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende baan bij een toonaangevende en innoverende organisatie in de grafische sector.
 • Een functie met en een goed salaris en een aantrekkelijke bonusregeling.
 • Een uitdagende rol waarin veel ruimte is voor eigen initiatief.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals extra vakantiedagen, pensioenfonds, bedrijfsfitness, laptop, lease-auto en telefoon van de zaak.

solliciteer

hier

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt, pdf.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt, pdf.
Actueel
Jun
26
JEA wint BIM award 2019
Jun
12
Presentatie ‘Kroniek van de Koninklijke Luchtmacht’

Jun
05

Papier van tulpafval

Mei
02

Bijzonder boek: Eye Care Foundation