BIM Awards:

JEA wint de award
26 juni 2019

Op donderdag 20 juni 2019 werd tijdens het Business Improvement Event de Award voor ‘Business Improvement Manager van 2019’ uitgereikt. Prijswinnaar was onze eigen Fred Brands, Sr. manager Quality & Compliance binnen JEA.

De BIM Award is een prestigieuze prijs die elk jaar door het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) wordt uitgereikt aan die professional die door zijn of haar aanpak baanbrekende resultaten op het gebied van kwaliteitsmanagement bereikt.

Fred heeft in de afgelopen jaren met gebruik van diverse innovatieve kwaliteitstools binnen JEA één volledig geïntegreerd bedrijfsmanagementsysteem geïmplementeerd waarmee JEA voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en (information) security. Ook onze recente Food certificering FSC22000 is gebaseerd op ditzelfde systeem. Deze case is door Fred gepresenteerd en door een deskundige jury van de NNK beoordeeld, met als uiteindelijk gevolg het winnen van de BIM Award.

JEA ziet de prijs als een belangrijke bevestiging voor onze aanpak die gericht is op continue verbetering van onze producten, diensten en werkmethoden en de ontwikkeling van onze organisatie. Daarnaast zijn we trots op het feit dat onze collega Fred deze prijs in de wacht heeft gesleept!

Share This