WELKOM

BIJ ONZE FAMILIE

JEA Paper Promotions BV is onderdeel van de LOKO Groep, die in november 2020 de activiteiten op het gebied van Loyalty & Promotions, Communicatie en het algemene drukwerk heeft overgenomen van Joh. Enschedé Amsterdam. De naam JEA is dus afgeleid van een iconisch bedrijf uit de grafische industrie. Bij JEA zijn we bijzonder goed in het bedenken van papieren printconcepten die je kunt uitvouwen tot een driedimensionaal feestje. Wij geloven dat in dit digitale tijdperk papier nog steeds een belangrijke rol speelt.

JEA werkt nauw samen met twee prachtige zusterbedrijven, die elk een eigen marktsegment bedienen. Dat zorgt voor een bijzondere kruisbestuiving en dynamiek, waar iedereen de vruchten van plukt.

Meer weten?
Meer weten? Neem contact op >>

BooQi:

communicatiepower op broekzakformaat

De ideale marketingtool, makkelijk in gebruik en snel in te zetten. BooQi draait helemaal om handige, informatieve folders op broekzakformaat. Met zijn hoge attentiewaarde is het de ideale drager van elke communicatieboodschap. Tegelijkertijd is BooQi een internationale marketingorganisatie die haar klanten direct helpt met het vervolmaken van marketingacties op basis van de leukste BooQi’s. Concept, design en distributie: laat dat gerust aan BooQi over.

 

Nieuwsgierig naar BooQi? Ga naar de website >>

Meer weten?
Meer weten? Neem contact op >>

Ten Klei:

partner in actiemarketing

Al jaren specialist in variabel printen voor direct marketing. Wincodes, database-publishing en uniek drukwerk-op-naam. Een onmisbare dienst voor menig campagne. Ten Klei is dan ook een gevierde naam bij de grote DM-partijen van Nederland.

 

Zien wat Ten Klei kan betekenen? Ga naar de website >>

Meer weten?
Meer weten? Neem contact op >>