Bliksem stage JINC
jong geleerd is oud gedaan
05 december 2019

Via het JINC-programma maken leerlingen kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Vandaag hadden wij een aantal vmbo-leerlingen uit klas 2 van het VierTaal College Amsterdam over de vloer voor een bliksemstage.

Vandaag hadden wij een aantal vmbo-leerlingen uit klas 2 van het VierTaal College Amsterdam over de vloer voor een bliksemstage. Tijdens deze bliksemstage krijgen leerlingen de kans om mee te kijken bij verschillende beroepen ter oriëntatie. De leerlingen hebben kennis gemaakt met de afdelingen creatie, finishing, drukkerij, hr en sales. Zij hebben aandachtig geluisterd naar onze collega’s die de leerlingen iets vertelden over hun beroep. Maar dingen doen of maken is natuurlijk nog leuker!

Iedere leerling mocht een eigen gepersonaliseerde papieren speaker in elkaar zetten. Daarna hebben zij met een van onze accountmanagers een heus verkoopgesprek gevoerd om deze speaker aan de man te brengen. Dit bezoek is tot stand gekomen in samenwerking met organisatie JINC. Via het JINC-programma maken leerlingen kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Een mooi initiatief waar JEA heel graag aan bijdraagt.

JINC

JINC helpt jongeren op weg naar werk

Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

Share This