Niet te vervalsen diploma’s

in een uiterst efficiënt proces

In een intensieve samenwerking met Maastricht University heeft JEA een methode ontwikkeld om diploma’s op afstand te printen en te ondertekenen. 100% veilig!

Duizenden studenten studeren elk jaar af aan de Maastricht University. Zij krijgen hun diploma overhandigd compleet met cijferlijst en supplementen in een speciale diplomamap. Het bijzondere is dat de documenten niet te vervalsen zijn en volledig geautomatiseerd worden vervaardigd. JEA deed samen met medewerkers van de universiteit grondig onderzoek naar dit proces. Dat leverde nieuwe ideeën op voor een veilige en uiterst efficiënte workflow.

En een afgeschermde verbinding stuurt de universiteit bestanden met gegevens van de geslaagde studenten. Per faculteit worden deze bij JEA verwerkt tot de benodigde diploma’s, supplementen en cijferlijsten. Deze worden gedrukt in een beveiligde ruimte, onze Waardekamer. Elk waardedocument krijgt een handtekening of paraaf met een unieke beveiliging die je niet kunt kopiëren. JEA produceert de documenten en verpakt ze per student. Daarna gaan ze met beveiligd transport naar de universiteit. Klaar voor de diploma-uitreiking!

Diplomaservices

Veilig, efficiënt, en gemakkelijk diploma’s maken en bestellen

Share This