Jubileumboek raakt donateurs

in het hart

Het is altijd een feestje om een jubileumboek te mogen maken. Helemaal als het voor een goed doel is. We namen voor Eye Care Foundation alle zorg uit handen, digitaliseerden honderden foto’s en ontwikkelden een monumentaal bewaarboek.

De Eye Care Foundation geeft blinde mensen in ontwikkelingslanden hun zicht terug. Een dynamische en enthousiaste organisatie, actief in alle uithoeken van de wereld. De stichting geeft kennis door, leidt artsen en verpleegkundigen op en bouwt ziekenhuizen, oogklinieken en optiekcentra.

In 2019 bestaat de Eye Care Foundation 35 jaar. Het bestuur vond het tijd voor een jubileumboek en riep de hulp in van JEA. Nu is het voor ons al een feest om een jubileumboek te mogen maken; dit was ook nog eens een sympathiek goed doel, waar onze uitgeverij graag en met veel plezier aan meewerkt.

Op alle mogelijke fronten heeft JEA de zorg voor het nieuwe boek uit handen genomen. Van redactie en vormgeving tot het digitaliseren van een beeldarchief met duizenden foto’s. Het werd een boek met ontroerende verhalen van donateurs, medici en vrijwilligers. Een monument voor de geschiedenis van deze stichting én showcase voor nieuwe fondsenwerving.

Share This