Creatief concept voor in-pack promoties
met hoge spelwaarde

Optimum Print Solutions uit Frankrijk vroeg om een insert-oplossing voor een actie rond draaitolletjes. JEA dacht mee en ontwikkelde een duurzaam voorstel met een hoge spelwaarde.

Onze klant OPS, Optimum Print Solutions, is in Frankrijk hét gespecialiseerde bureau voor insert-acties. Ze stellen hoge eisen aan de ruimte die hun inserts innemen en vragen daarnaast mee te denken over concepten voor meer playability en duurzaamheid.

Samen met OPS ontwikkelden we een actie waarbij de insert steeds een ander bouwpakketje voor draaitolletjes bevatte. Een duurzaam alternatief, want de tolletjes waren van karton in plaats van het gebruikelijke plastic en werden zonder plastic omhulsel verpakt. Ons creatieve team van paper engineers dachten ook mee over de spelwaarde van het actieconcept.

JEA maakt voor OPS verschillende surprisepacks die zonder plastic verpakking in of op producten kunnen worden bijgesloten. Ze zitten vol creatieve verrassingen: van tolletjes tot stickers en vingerpoppetjes. JEA zorgt voor een voedselveilige productie en een zo plat mogelijk ontwerp.

Share This