gemeenten vertrouwen

volledig op JEA

Verkiezingen zijn voor veel gemeenten een stressvolle periode waarin er van alles moet worden geregeld. JEA neemt veel van die zorg uit handen en organiseert verkiezingsdrukwerk precies op maat.

JEA is gespecialiseerd in beveiligd en vertrouwelijk drukwerk. En dat is bij verkiezingen precies goed. We werken voor veel gemeenten van klein tot groot als betrouwbare partner voor het verkiezingsdrukwerk. Stempassen en stembiljetten worden minutieus gecontroleerd en beveiligd opgeslagen. Alleen gescreend personeel werkt bij JEA aan deze producties en heeft toegang tot de elektronisch bewaakte ruimtes. Bovendien wordt al het restmateriaal onder streng toezicht vernietigd.

Partnerschap en ontzorgen
Ons hele proces van korte lijnen, snel handelen en volledig ontzorgen slaat aan bij veel gemeenten. Sinds kort voegen we daar een nieuwe service aan toe: de Stembox. Dat is een volledig pakket met materiaal, bestemd voor leden van de stembureaus: van bewegwijzering voor het stembureau tot de rode potloden. Daarmee is iedereen op de verkiezingsdag maximaal voorbereid.

Share This